Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez hogy lehet ennél a játéknál?

Ez hogy lehet ennél a játéknál?

Figyelt kérdés
A Rhythm Zone játékról van szó. Két egyforma zene nem ugyanaz. Bon Jovi-Runaway (mp3) (idő:3p 52mp, bitsebesség: 192 kbps, csatorna: 2, audio mintavét.: 44 Khz) Ennél a gond, hogy jó a ritmus, viszont hamarabb kezdődik a zene, mint, ahogy az akkordok jönnének. Tehát az egész csúszik. A másik zene: Bon Jovi: She s a little runaway (mp3) (idő: 3p 54mp, bitsebesség: 128 kbps, csatorna: 2, aud. mintavét.: 44 Khz). Ennél a zenénél pedig egyezik a hang és a ritmus akkordok is.

2012. okt. 10. 03:07
 1/2 A kérdező kommentje:
A régi gépemen (amin szaggatott kicsit a játék, azon normálisan lejátszottam ezt a zenét. Most újítottam a gépet: core 2 duo e8400, 3 gb ram, integrált 256 mb videokártya. (Semmit sem szaggat). És gondoltam, letöltöm megint ezt a zenét, hogy eljátszhassam, viszont a két zene nem egyezett. Mitől lehet ez?
2012. okt. 10. 03:11
 2/2 A kérdező kommentje:
És még annyit, hogy vannak még másfajta zenék, amik 192, 320, 225 kbps-ek, viszont azok nem "csúsznak" ebben a játékban.
2012. okt. 10. 03:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!