Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért van az hogy bele megyek...

MentHos._. kérdése:

Miért van az hogy bele megyek a Counter strike 1.6-ba és beirom az ip-t és nem dobja ki a szervert? Nem vagyok banolva róla mert már 1 éve nem toltam ott! Pls valaki segitsen.

Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 17:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legvalószínűbbek, hogy a szerver megszűnt vagy talán rejtett vagy ip-t váltott.
2012. okt. 8. 19:36
 2/9 A kérdező kommentje:
nincs új ip cime! mert látom gametrackeren hogy mindig vannak rajta.. valami más ötlet?:S már sokszor ujra raktam de semmi :/
2012. okt. 14. 00:03
 3/9 anonim ***** válasza:

azt nem tudom miért van de sok szervert nem szokott be adni ha internetről töltöttel játszol..valószínűleg házi szerver azért. Vagy írd be console ba ezt: connect "Szerver Ip címe"

Ha úgyse megy akkor [ ez csak az én ötletem nem biztos hogy jó ötlet] töltsd le a hamachit mert lehet hogy hamachis a szerver. Azt viszont nem tudom hogy hogy csatlakozz ha hamachis.

2012. okt. 18. 11:03
 4/9 A kérdező kommentje:
megpróbálom a hamachit.. de amikor beirom consolba h connect "ip"cim akkor kidob és ki irja hogy :You have banned from this server .de már unbanoltak sokszor és semmi!
2012. okt. 19. 11:28
 5/9 anonim ***** válasza:
lehet hogy az admin rosszul unbannolt. Voltam már admin nem egyszer, és én is így csináltam console ba írtam amx_unban "név" és így csesztem el. Ha rendelt szerver akkor webadminból kellett volna unbannolni.
2012. okt. 19. 11:44
 6/9 A kérdező kommentje:
webadminról voltam unbanolva:) de akkor sincs semmi..
2012. okt. 19. 19:21
 7/9 anonim ***** válasza:
huha az igen. Akkor nem tudom, szerintem a tulaj lépjen kapcsolatba vagy az ügyfélszolgálattal vagy a konfigosokkal. ( már ha van olyan :D ) Mert én nem tudom a hibát :/
2012. okt. 20. 15:02
 8/9 A kérdező kommentje:
majd szólok neki.. biztos van :D de köszi az infót.
2012. okt. 20. 18:51
 9/9 anonim ***** válasza:
okés :D nincsmit :D
2012. okt. 21. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!