Skyrim- Mit csináljak? (lent. )
Lvl 60-as vagyok, és nincs egy kanyi quest sem. A shoutok 70-80%-a megvan (kivéve a dragonrend, és a clear skies) ami ugyebár kell ahhoz, hogy alduint le lehessen szabdalni, a probléma viszont az, hogy
ár sehol sem találok új szavakat, minden helyen jártam már, mindegyiknél a "cleared" szócska ott van....mit tegyek? Kezdjem elõlrõl?
Basszus..Delphine-t nem kerestem még meg Riverwoodban. :D
De itt begliccselt a játék, lemegyek a Ratwayba, ahol a csávó él, és amikor beszélek vele, nincs hang, és nem nyílik ki az ajtó..
Nekem van 49es Dark elfem, 45ös Nordom, 23as High Elfem, egy régi 29es Bretonom, 32es Orcom, 17es Nordom ("csakúgy kari"), 81es FUN kari mindenféle cheattel és a két kedvencem: 43as Breton és 23as Nord, amikkel most fejlődök.
És még megkérdezed, hogy kezdjél-e újat?? :D én azt mondom kezdj, és próbálj ki mindenféle gameplay és karakter stílust!
Elkezdtem elölről :D
De megint belefutottam abba a bugba, ahol Esbernel kéne beszélni, de nem nyílik ki az ajtó :/
Már túlvagyok rajta :D
Megszereztem az oghma infiniumot is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!