Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudom a Sims 3-ban...

Hogyan tudom a Sims 3-ban megcsinálni, hogy legyen kicsi egyszarvúm?

Figyelt kérdés

2012. okt. 6. 20:32
 1/4 Lunala ***** válasza:
100%
Összehozol egy egyszarvút egy rendes lóval(50% az esély, hogy unikornis születik), vagy 2 unikornist. (ilyenkor természetesen 100%, hogy egyszarvú lesz a kicsi) :)
2012. okt. 6. 20:44
 2/4 A kérdező kommentje:
jóó de hogyan tudom "összehozni őket" ?
2012. okt. 6. 21:03
 3/4 Lunala ***** válasza:
Barátkoztasd össze őket(legegyszerűbb, ha kóddal felhúzod a kis csíkocskát), majd az egyikkel katt a boxra, menjen be, majd a másikkal is katt a boxra és válaszd az Utódnemzés opciót :)
2012. okt. 6. 21:24
 4/4 anonim válasza:
Igen ha van két egyszarvúd 100% kisunikornis lesz! Föl is húzhatod a barátság csíkjukat ha beírod lenyomva a shiftet és a C betűt. Beírod: testingcheatsenabled true fölhúzod kiválasztod az utódnemzést vársz 3 simnapot (míg vemhes lesz) és onnantól még 3 nap míg megszületik!
2012. dec. 20. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!