Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha az eredeti WoW-on szeretnék...

Ha az eredeti WoW-on szeretnék játszani, akkor meg kell venni az összes kiegészítőt hozzá, vagy elég a legfrissebbet?

Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha kocsit veszel, elég a kerekeket megvenni? Végülis az az, ami gurul, nem?
2012. okt. 6. 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:
21%
Alapjátékot is megveheted, de akkor csak 70-es szintig tudsz fejlődni. Többség ugye az új kiegészítővel fog játszani, de vannak akik az alapjátékkal vagy a WoTLK-val játszanak.
2012. okt. 6. 12:34
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Nah másodikra ne figyelj. Alapjátékkal 60ig tudsz, BC 70, wotlk 80, cata 85, panda pedig a legújabb, és mindegyikre szükség van kezdve a legelsővel.

Játszhatsz a régebbiekkel, de fordítva nem fog menni, tehát mindenképp az elsővel kell kezdened a megvásárlást és sorba a többit pandáriával bezárólag.

2012. okt. 6. 12:58
 4/9 A kérdező kommentje:

Első:

Nem azt kérdeztem, hogy kérlek titeket, tudnátok parasztkodni itt?

#3 Köszönöm, így már értem! :)

Akkor végülis lehet úgy megvenni, hogy elérem a 60-at, és utána ha nem unom meg, akkor vehetem a következőt.

Taurin már játszottam, tetszett, meg minden, de kipróbálni jó. Csak ugye oda a Cataclysm még nem jött be, és 1 ideig nem is fog gondolom. Tudom, hogy mit tartalmaznak a frissítések, annyira azért értek hozzá, csak a vételt nem akartam elhinni, hogy így utólag mindet meg kell venni.. Sok az az összeg szerintem. Amúgy ezt hogy aktiválják? A Battle.net-es accounton kell aktiválni? Mert nem hinném, hogy elég lenne, ha csak feltenné az ember, mert akkor bárkinek oda lehetne adni.

2012. okt. 6. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen, bneten kell aktiválni seriallal. De használtan olcsón belehet amúgy szerezni, csak megbízható forrásból kell.

(Enyém is eladó, és én meg is tudlak győzni hogy megbízható vagyok, csak mondom. Ha érdekelne akkor privátban elmagyarázhatom)

2012. okt. 6. 18:53
 6/9 Plaga ***** válasza:

Na idefigyeljél ni! Jól teszed, ha a WOW Battlechestet veszed meg (ált. maximum 4000 huf, utána kell nézni), hiszen tartalmazza az alap WoW-ot +Burning Crusade-t és (mivel kijött a Pandaria) WoTLK-et. Játszani így is tudsz vele, de legfeljebb 80-as szintig tudsz fejlődni. A Battlechest tartalmaz még egy hónap játékidőt is. Ha ez megvan, akkor már csak a Cataclysmet és a Mists of Pandaria-t szükséges megvenni a teljeskörű játékélményhez.

A lényeg az, hogy ha valamelyik kiegészítő nem áll rendelkezésedre, akkor azt nem fogod tudni használni, viszont minden más megy. Szia :)

2012. okt. 15. 00:10
 7/9 Plaga ***** válasza:

Amúgy Taurin berakták már Lich Kinget? :D 10% életnél belő egy olyan varázslatot, amitől az egész RAID meghal és a saját élőholt parancsnokaiként akarja őket feléleszteni, de terve kudarcba fullad és az Argent Crusades pasas éleszt fel mindenkit, aztán csak dara.

Kiváncsi leszek, hogy sikerül megoldani ezt a scriptet Taurin. Azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy valóban kinyír mindenkit, aztán a helyére sétál, ahol feltöltődik az élete; vagy 10%-nál egyszerűen átváltozik egy tauris vendorrá, amitől minden lootot meg tudtok vásárolni :D

2012. okt. 15. 00:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak a tauri főoldalát kéne elolvasnod te agyoniskolázott. Lassan érik a realm first kill is.
2012. okt. 15. 01:25
 9/9 Plaga ***** válasza:
Kösz az infót szaros. Legalább le tudjátok ölni.
2012. okt. 15. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!