Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » HELP!? Miert porog keves...

HELP!? Miert porog keves ideig a bumerang? (PEONZA)

Figyelt kérdés

Hello! Orionom van, kicsit kotyog a teteje!

Az erdekelne hogy hogy dobjam ki, hogy porogjon sokaig bumerangba! Erosen kell dobni? Vagy hirtelen? Vagy feszes kezzel tartani? Help legyszives!:D

2012. okt. 5. 07:26
 1/8 anonim ***** válasza:

A lényeg ezeket a Tescos cuccokat felejtsd el vegyél egy olyat ami csapágyas és nem lesz probléma.

[link]

2012. okt. 5. 12:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Ertem. Es olcsobb megoldas nincs esetleg? Mert a kobra, ringispil, diablon-n kivul nem nagyon mennek jobb trukkok bumerangbol.. Es nem szeretnek ennyit kolteni, ugy, hogy a vegen kiderul hogy bena vagyok hozza.:D
2012. okt. 6. 08:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem igen van olcsóbb megoldás 2-3 ezer forintért kapsz már csapágyas peonzát.Ha ezek a trükkök mennek amit leírtál nem hinném hogy béna vagy az én keresztfiam 6éves múlt és olyan trükköket nyom hogy csak lesek.
2012. okt. 6. 10:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem, csak ha megunom vagy esetleg eltörik... Nemtudom megér-e nekem így 3ezret.
2012. okt. 6. 15:47
 5/8 A kérdező kommentje:
És Miskolcon lehet kapni ilyen peonzát? :) Mert a szállítás majdnem annyi mint a csapágyas peonza..
2012. okt. 6. 16:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Na es lehet CSAK csapagyas hegyet venni, es belerakni az olcsobb peonzakba? Pl: kobraba
2012. okt. 7. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Én még nem hallottam ilyenről de lehet hogy létezik.
2012. okt. 8. 02:39
 8/8 Scorpioon válasza:
a kobra az nem olcsó de megéri!!
2013. dec. 7. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!