Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dragon's Dogma vagy Dark Souls?

Dragon's Dogma vagy Dark Souls?

Figyelt kérdés
Melyiket vegyem meg? nem tudok dönteni(PS3-ra venném).

2012. okt. 2. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Dragon's Dogmát nem ismerem, de ha szereted a kihívásokat a Dark Soult mindenképp vedd meg iszonyat jó játék.
2012. dec. 14. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
2013. jan. 4. 14:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Végül is a Dark Souls-t vettem meg és A LEGJOBB RPG amivel valaha játszottam és ez az a játék ami a legtöbb ideig tudott lekötni. Azóta már a Demon's Souls-t is megvettem és természetesen már nagyon várom a 2. részt is.
2013. jan. 12. 15:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Megvan mindkettő game. naja a dark souls tényleg az egyik legjobb rpg amivel találkoztam. Az a jó hogy nem csak a akraktered fejlödik ha nem te magad is. Am aki meg aztmondja hogy szar az egy hülye és ennyi. Tudom tanácsolni a dragon dogmat is mert azis jó játék, bár nem oylan jó mint a ds. dragon dogma mondhatni inkább egy iylen mesebeli világban játszodik királyal, hercegnővel stb. Kicsit rövid de nekem bejött. Ki tudom emelni a karakter testreszabását. Nagony szépre meg lehet csinálni főleg a lány karaktereketxD Illetve a bossfightok igen hangulatosak, mondhatni epikus bár nem fogjuk azt érezni mint a ds-ben de élmény meg lesz bőven.
2013. jún. 26. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!