CSillagkapu játékot keresek pc-re? (más játékok modjai is jók)
stargate sg-1 the alliance, stargate worlds, garry's mod+carter addon pack, stargate dialing simulator, crysys2+
starcry mod, stargate time to sacrifice, jó szórakozást.
Üdv mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem tudja-e valaki, hogy a star trek bridge commander nevű játékba, hol tudom letölteni a stargate ship pack V3 módot. Próbáltam a bridgecommander.files weboldalról letölteni, ami átdobott engem a gamefront weboldalra, de ott nem tudtam letölteni a módot.
Tehát, ha valaki tud egy másik helyet, ahol le tudom tölteni a módot azt megkérem, hogy írjon vissza.
Ha pedig nincs másik hely ahonnan le tudnám tölteni, akkor akinek megvan a mód az légyszíves vegyen fel skype-ra és küldje el nekem (A skype nevem: tucsi2000 )
Előre köszönöm a segítséget.
Ez a bridge commander stargate ship pack engem is érdekelne, de sehol sem találtam. Az eredeti oldaláról, ahol minden fent volt, törölték. Minden más fórum, fun site erre az oldalra irányít át.
ncore, piratebay, isohunt, odlalakon sincs
Valakinek megvan egyénileg?
(hoditogame@citromail.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!