Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CSillagkapu játékot keresek...

CSillagkapu játékot keresek pc-re? (más játékok modjai is jók)

Figyelt kérdés
a nexus: the jupiter incident-nek az egyik modja azt tudom hogy ilyen, de az kérdésem van-e más is?

2012. szept. 30. 20:08
1 2
 1/15 scoobyhun ***** válasza:

stargate sg-1 the alliance, stargate worlds, garry's mod+carter addon pack, stargate dialing simulator, crysys2+

starcry mod, stargate time to sacrifice, jó szórakozást.

2012. okt. 7. 13:50
 2/15 scoobyhun ***** válasza:
stargate resistance
2012. okt. 12. 16:39
 3/15 A kérdező kommentje:
pf.. nagoyn szépren köszönöm ezzekkel elleszek! :D
2012. okt. 14. 15:45
 4/15 scoobyhun ***** válasza:
Szívesen
2012. okt. 19. 14:47
 5/15 anonim válasza:
Üdv én is csilagkapu game-t keresek de ha lehet nem modot hanem teljes játékot és ojat ami még elérhető(pl letölthető)
2013. márc. 4. 18:39
 6/15 scoobyhun ***** válasza:
A stargate sg-1 the alliance letöltős. Torrenten is fent van ,ha jól tudom.
2013. márc. 8. 20:11
 7/15 Stargate fan ***** válasza:

Üdv mindenkinek!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem tudja-e valaki, hogy a star trek bridge commander nevű játékba, hol tudom letölteni a stargate ship pack V3 módot. Próbáltam a bridgecommander.files weboldalról letölteni, ami átdobott engem a gamefront weboldalra, de ott nem tudtam letölteni a módot.

Tehát, ha valaki tud egy másik helyet, ahol le tudom tölteni a módot azt megkérem, hogy írjon vissza.

Ha pedig nincs másik hely ahonnan le tudnám tölteni, akkor akinek megvan a mód az légyszíves vegyen fel skype-ra és küldje el nekem (A skype nevem: tucsi2000 )

Előre köszönöm a segítséget.

2013. márc. 30. 11:56
 8/15 scoobyhun ***** válasza:
The pirate bay-on próbáld meg onnan talán le tudod tölteni.
2013. máj. 5. 11:43
 9/15 PeterFox válasza:

Ez a bridge commander stargate ship pack engem is érdekelne, de sehol sem találtam. Az eredeti oldaláról, ahol minden fent volt, törölték. Minden más fórum, fun site erre az oldalra irányít át.

ncore, piratebay, isohunt, odlalakon sincs

Valakinek megvan egyénileg?

(hoditogame@citromail.hu)

2013. júl. 26. 12:20
 10/15 scoobyhun ***** válasza:
Pirate Bay-on tényleg nincs.Akkor viszont sajnos nem tudom honnan lehetne letölteni/megszerezni.
2013. júl. 26. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!