Nemsokára szeretnék venni egy ps3 superslim-et. Mennyire tudom majd internetezésre használni?
Figyelt kérdés
Gondolom teljes értékű pc-ként nem lehet,de mégis mire jó játékokon kívül?2012. szept. 30. 12:03
11/12 anonim válasza:
Áruld már el nekem hogy állítod be a PS3-at hogy a 720p felkonvertálja mert nincs ilyen beállítási lehetőség nem manuálisan állítod a felbontást a gép érzékeli a dolgot és ha 720p akkor 720p hogy lesz abból 1080p??Az Xbox 360-nál manuálisan állítod be a felbontást 9 fajta beállítási lehetőség van a PS3-nál nem találtam ilyet pedig megnéztem párszor elhiheted.Neked is ajánlom hogy olvasgass PS3 fórumokon sok minden kiderül.
12/12 anonim válasza:
De nem tudom mit magyarázkodok mikor van Xbox360-am PS3-am is már csak el tudom dönteni melyik jobb.Aki elfogult annak csak az egyik konzol áll rendelkezésére a másik konzolhoz köze sincs csak hallott vagy olvasott róla és azt szajkózza.Ja és Samsung 200HZ FULL HD LCD TV-n nyomom amin igazán szembe tűnnek a különbségek a két konzol között ugyanazon játékkal ég és föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!