Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnal segiteni a cs 1.6...

Tudnal segiteni a cs 1.6 pluginokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Szeretnem megoldani azt,hogy a szerveremen botokkal tudjak jatszani Gungamet.Felis raktam amxmodx 1.8.1-es van a Gungame 1.17b es jatek kozben ilyeneket ir: ML_notfound welcome message meg oleseknel is ML_notfound ir ki.Ha megolok egy botot akkor rogton nem kapok uj fegyvert hanem mikor lejar a kor akkor adja,es nemis tudunk respawnolni.Segitsetek pl,hogy oldjam meg azt hogy menjen normalisan 2-3 kill es adja uj fegyvert es respawnol is.

2012. szept. 30. 10:03
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet hogy csak a mapot raktad be. Be kell tenni magát a plugint is. [ .amx-et plugins mappába, .sma -t scripting mappába de azt nem szükséges és így tovább mappáról mappára. De ha házi szervered van akkor valami blokkolja, nem tudom már mi de én is olvastam hogy amxmodx be valami néhány fájlt nem engedélyez ha olyan a gép. Hogy telepítetted fel a játékot? Be írtad plugins.ini -be?
2012. okt. 17. 16:44
 2/3 A kérdező kommentje:
igen beirtam mindent odaraktam ahova kelett
2012. okt. 21. 09:43
 3/3 anonim ***** válasza:
hát akkor nem tudom.. nekem csak házi szervernél volt ilyen bajom de akkor nem tudtam mit kell :/
2012. okt. 23. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!