Az iszlám vallásúak a wowban raid közben is megálnak imádkozni vagy csak raid után?
te keresztény vagy?
imádkozol raid közben, hogy jól sikerüljön?
A hívő muszlim akkor imádkozik, amikor eljön az imaidő. Én a munkát, filmet, bármi egyebet is abbahagyom, AMIT LEHET.
Persze van olyan helyzet, amikor (szinte) képtelenség imádkozni, pl ha utcán vagyok vagy épp a postán sorakozom stb stb ezért este össze lehet vonni az imákat utólag. Ez a wow nekem internetes dolognak tűnik, egy játék?... bocsánat, de nem ismerem. Ne hasonlítsátok össze a katolikusok szokásait a muszlim szokásokkal, mert teljesen eltérőek. Nekünk minden nap máskor van az imaidő, a nap járásához igazodik. A keresztényeké nem.
Nekem fogalmam sincs hogy mi az a raid (a wow-ról már hallottam) de Mohamed próféta (béke legyen vele) azt mondta hogy a legjobb dolog az ima a maga idejébe :) egyszóval ha vallásosak akkor amint meghallják az imára hívást elkezdik az imát.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!