Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a PS Vitáról...

Mi a véleményetek a PS Vitáról? Csak azok irjanak akiknek van, és saját tapasztalatuk szerint!

Figyelt kérdés
Mielőtt mondanátok hogy inkább vegyek PC-t vagy mást NE TEGYÉTEK! Más konzol egyenlőre nem érdekel, esetleg a ps3, a pc meg szinte minden percben foglalt.a PS vita legyen most a lényeg! Ja és fórumokat is olvastam már, de a ti véleményetekre is kiváncsi vagyok. :)

2012. szept. 27. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán vett valaki?
2012. szept. 27. 14:03
 2/4 anonim válasza:
Én nem próbáltam, de szerintem jó! Játszás mellet még tudsz vele netezni (wi-fi), meg éríntőképernyő se semmi... De akkor már mért nem veszel gépet? Vagy Ps3-at???
2012. szept. 27. 14:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Gépet direkt irtam hogy nem megoldható,egy gép van, több nem lesz! :) Ps3-on meg még gondolkodok, mert nincs túl jó tv-nk és nem tudom hogy mennyire lenne élvezhető.
2012. szept. 27. 20:32
 4/4 anonim válasza:
Nekem van Ps vita m és nagyon elégedett vagyok vele. A játékok szépek, jó játékélmény, multiplayer. Haverokkal is lehet multizni. Szerintem megéri
2012. nov. 12. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!