FIFA street 2 PS2 tippek, ötletek?
Fifa street2 ps2-es változatával játszom épp, de nem nagyon boldogulok.
Eddig kb egyszer tudtam gólt lőni az easy ellenségnek. Sehogysem sikerül.
Egyrészt, mert az én kapusom pl semmit nem csinál. Nem szalad rá a lábára meg hasonlók, de az övé igen. Viszont ugyebár nem tudom irányítani a kapust amíg nem lesz nála a labda. Tehát tehetetlen vagyok vele. Másrészről pedig ahányszor gólt próbáltam lőni a kapusuk minden alkalommal megfogta a labdát. Bárhogy cseleztem a másik karral, vagy a jobbra-balra nyilakkal, nem sikerült. Mindig megfogta. Volt hogy a kezébe tűnt a labda, pedig nem is érte el vetődésből. A dekázásokkal is az van, hogy elkezdem és azonnal lerohan. Nem kapok rá csak maximum egy pontot.
A csillag középen nekem csak egyszer jött elő, akkor is nem lassult az idő, ahogy nála, hanem gyorsult.
Tippekre lenne szükségem, hogy hogyan tudnám hatékonyan megszerezni tőle a labdát. Gondolom van sok gombkombináció, amivel jobban lehet birtokolni. Ilyenekre lenne szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!