The sims 3 Sunlit Tides ( Az álmok szigete) telepítési probléma?
Figyelt kérdés
Megvan a gold és a delux változat is. Tegnap meg is próbáltam feltelepíteni, de mindig azt írja ki, h szoftverfrissítés szükséges. Na ezt én meg is tettem, de nagy hiba volt, mivel nem eredeti a játékom és sajna a frissítéstől az egész tönkrement, szal telepíthettem újra az egészet. Tudna nekem valaki olyan megoldást mondani amivel lehetne mellőzni a szoftverfrissítést?2012. szept. 26. 13:54
1/3 anonim válasza:
Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni met én még nem jutottam oda. Én is meg szeretném vásárolni a Sunlite Tidest de ugye előbb kell SimPoint. Ki is választottam a csomagot hogy melyiket akarom és az adataimat is megadtam neki de a bank-kártya kódját nem fogadta el.
Neked sikerült pontokat vásárolni? és hogyan? vagy már te régebben megvetted a pontokat? Nekem eredeti a játékom tehát még 1000 SimPointot is kaptam volna de hiába vagyok regisztrálva még azt az 1000 pontot ami ingyen járt volna se kaptam meg. Esetleg tudnál valamit segíteni? Köszi előre is!
2/3 A kérdező kommentje:
Szerencsére sikerült megoldanom a problémám, de azért köszönöm a válaszokat. Amúgy sajnos nem tudok segíteni, mert az alapjáték és az összes kiegészítő ami fenn van a gépemen (mind) nem eredeti, hanem letöltött. Szerintem próbálkozz, hátha késöbb elfogadja a Bankkártya kódodat. Sok sikert!
2012. okt. 21. 16:57
3/3 anonim válasza:
Hello,tudtok segíteni nekem is?
Hol lehet megvásárolni az Álmok zigetét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!