Milyen gépigénye lesz a Call of Duty Modern Warfare 2-nek?
Figyelt kérdés
Bocs a a hülye kérdésért de fel kell tennem :D Egy ATI Radeon 9800 Pro 128 mb-s 1,5 gb ram 2,8 ghz-es procin, xp szervíz pack 3-on elfutna?Kb ennyi a fontosabb adat.
A válaszokat előre is köszönöm!
2009. aug. 2. 21:05
1/15 anonim válasza:
Pontos gépigényt nem tudok, de nem fog menni rajta, jobb videókártya fog kelleni neki mert 128-al a World at War se megy
2/15 anonim válasza:
most ezt ki a szar tudja???
még fejlesztik változhat
3/15 anonim válasza:
de szerintem ez is egetrengető lesz mint a 4 és a World at War-é
4/15 A kérdező kommentje:
Jól van!Meg lehet ezt normálissan is válaszolni!
2009. aug. 4. 10:29
5/15 anonim válasza:
Nem lesz neki nagy gépigénye a 4-hez képest. Hozzáteszem, hogy a 4-nek is kicsi volt. De ez a VGA édes kevés hozzá. Ezen talán még a CoD 2 sem fut el.
6/15 A kérdező kommentje:
A 4-gyel tolom neten xD
2009. aug. 10. 08:15
7/15 anonim válasza:
a proci is elég gyenge, fogadok hogy p4 2,8ghz és az elég lepukkant mára:D
8/15 anonim válasza:
Én anno 9800-al toltam végig a cod2-t,és a WoW megy 128MB videómemóriával,csak szaggatva,tapasztalatból mondom.
9/15 anonim válasza:
Sztem esélytelen hogy elmenjen. Mondjuk én ekkora tanyával meg se mertem volna kérdezni de mindegy. Nem baj a 10 éves videokártya majd szétrobban.Dehát kinek a pap kinek a papné!
10/15 anonim válasza:
Van Modern Warfare 2 gépigény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!