Valami középkori illetve lovagkori játékot szeretnék keresni amihez van co op mód?!
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 15:09
1/5 anonim válasza:
The first templar.
Több nincs is szerintem
2/5 A kérdező kommentje:
hááááááááát, gamekapocson 5.5-re van értékelve. amúgy nem muszáj úgy, lehet olyan is ahol egy egy egész hadsereget kell irányítani.
2012. szept. 26. 09:14
3/5 zolko26 válasza:
nem tom hogy mi az a co op (esetleg számítógép által irányított ellenfél xD nem tom ) de a stronghold nagyon nagy game és lovagkor nem tom hogy ismered-e az egész anyiból áll vannak mapok vannak elaenségek kapsz egy pici kis várat vagyis nem várat hanem házat és aköré kell fel építened a házakat várfalat sereget toborozni és azútán mehetsz harcolni nagyon jó játék am sokat játszottam én is vele és még mái napig fent van a gépemen probáld ki ha nem ismered
4/5 A kérdező kommentje:
Én isemrem a játékot, nekem is megvan, nagyon tetszik is, de már kicsit meguntam. Ezért lazitás képpen játszanék valami mást
2012. szept. 27. 16:22
5/5 rostas martin válasza:
the witcher csak nemtom van e ra cop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!