Már csak fél óra és megjelenik az új World of Warcraft kiegészítő a Mists of Pandaria. Ti ébren várjátok?
Figyelt kérdés
Mert én tuti hiányzok holnap a suliból :D2012. szept. 24. 22:06
1/13 anonim válasza:
Várd , engem már nem izgat .
GW2 jobban tetszik ráadásul nemis kell érte pengetni szóval .
Amúgy ha nagyon lessz pénzem majd viszanézek hogy akarijim ne törlődjenek , meg lehet huzok 1 monkot.
2/13 anonim válasza:
Ez kicsit túlzás..
Esetleg ha a GTA V megjelenéséről lenne szó, talán éreznék hasonlót. :)
De manapság ENNYIRE már nem tudnak lekötni az ilyesmi dolgok.
3/13 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy a gw2-ért nem kell fizetni?
2012. szept. 24. 22:18
4/13 anonim válasza:
gw2 nem havidijas jatek
amugy ha 1 jatek miatt nem fogsz ma ejjel aludni... gratulalok hogy elpocsekolod a fiatalsagod
5/13 anonim válasza:
Én eddig egybként egyedül az MW3-nál hiányoztam egy napot hogy kiakaszthassam a single részt
7/13 anonim válasza:
Kérdező, készülj fel az olyan típusú válaszolókra akik jobban tudják, hogy te mit szeretsz. (és természetesen mennyire tönkre teszed az életed azzal ha valamit élvezel, mert senki másnak nincs kedvenc időtöltése.)
8/13 anonim válasza:
Én Bevalllom , a diablo3-at ébren vártam startra.
Kb 2-3napig köttöt le a játék , oly szinten rövid hogy az nemigaz , 5nap után már full nehézségen ütögéltek mindent..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!