Mi lehet a baj? GTA san andreas multiplayerben egy barátom megadta az IPcimét a szerverének és nálam nem működik! állandóan azt irja ki hogy Didn't conecting amikor bele megyek a játékba!
Figyelt kérdés
nála működik mert az övé a szerver meg mások is szoktak felmeni de én nem birok! esetleg tudtok olyan szervert ahol admin (administrátor) birok lenni? Irjátok le az IP cimet! Előre is köszönöm!!2009. aug. 2. 17:33
1/6 A kérdező kommentje:
meg van az ok kellet valami Hamachi! Inkább mondjatok olyat ahol admin birok lenni!
2009. aug. 2. 21:14
2/6 anonim válasza:
Az én szerómon lehet hogy lehetnél admin, de értesz akármilyen adminscripthez vagy rconhoz vagy ilyesmihez? Nekem egy ilyen LSTDM LS life szerű szeróm van aminek a modját én csináltam és szükségem van adminokra. Ha érdekel a dolog válaszolj és megadom msn-t. Amúgy a hamachi egy olyan program ami online tud létrehozni LAN összeköttetést és sejtem mi a probléma nem lett volna szükség hamachira hanem másik ip cím kellett volna mer ehez nem nagyon értek de asszem azért nem láttad mer valahol máshol van a neted vagy nem tom ezért neked más ip cím kell, de lehet hogy ez már hülyeség de valami ilyesmi, nálam is ez volt a probléma. Mond meg a barátodnak hogy nézze meg a www.azenipcimem.hu oldalt és amit kiír neki ip-t ahoz : mögé rakja a portot és azt adja meg neked hogy odamenj. Azon kívül lehet hogy a barátod mikor írta a server.cfg-t a lanmode-ot nem jól írta. Remélem tudtam segíteni ;)
3/6 A kérdező kommentje:
igen sokat segítettél! És igen értek az adminscriptekhez tudom az adminparancsokat! Tudom hogy kiknek mi jár (kick, bann) olyasmi! 1,5 éve játszok ugyhogy tapasztalatom az van eléggé! 1-2 szerveren kínálták hogy legyek admin de végül semmi nem lett belőle! amugy msn-em sajnon nincs de van skypeom ha esetleg ez is jó lesz!
2009. aug. 14. 10:09
4/6 anonim válasza:
Na az meg nekem nincs, xfire van esetleg? Ha az sincs akkor majd megoldjuk valahogy e-mailban.
5/6 A kérdező kommentje:
na az van! de hogy adjam itt meg hogy más ne lássa? :S
2009. aug. 14. 19:10
6/6 A kérdező kommentje:
elküldöm privátban!
2009. aug. 14. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!