Mondtok egy olyan metin2-őt amibe nemrég kaphatunk ingyen sé-t? Hátha be vagyok reggelve. és lenne még egy kérdésem mondjatok már g-betűs metin2 privát magyar szervert ne a ggmt2-őt
Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 14:32
2/3 loneredwolf válasza:
Szia én ezen játszok: freemetin2
Alapszint: 61
Maximum szint 99
Minden 1 yang vagy 200 yang (a vértek fegyverek 1 yang az italok 200 yang)
Vannak fegyók mint például a csatakard amit felviszel +9-re és azután varázsfémmel megint felviszed és lessz belőle triton kard!!!!!
Ez nem minden fegyverrel lehetséges. Általában ezeket a fegyvereket lehet: 50felett és 60 felett.
Igen jó játék én azt ajánlóm gyere.
Ja és minden kaszthoz kinget a fegyverzet kereskedőnél tudsz venni!!!!!! (1 yang a king) :))) Gyere várlak!!!!
A játékban ezen a neveken megtalálsz!
Lexy2000
Lexy2010
LoneRedWolf
SzupiNinjaa
UI: A tárgy piacon van sok cucc ami 0-sé de szerintem ehez a játékhoz sé eggyáltalán nem kell :)
3/3 anonim válasza:
Mar milyen regote varok egy ilyen szerora :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!