League of Legends: Menyit érhet az accountom?
Figyelt kérdés
Szeretném megtudni, ha el akarnám adni az accountomat mennyit kapatnátk érte átlagban...
Megvan:
Tristana-Riot girl Tristana
Veigar
Jax
Fiora-Night Rivenn Fiora
Darius
Syndra
Teemo
Ashe
Master Yi
Blitzrank
Fiddlestirck
Annie
Caitlyn-Resisrance Caitlyn
Kayle
Lux
Leblanc
Kennen
Garen
Gangplang
Soraka
Ryze
Sivir
Trydamhere
Twitch
Xin Zao
Ziggs-Mad Scientist Ziggs
+ 1 ad és 1 ap rúnalap
2012. szept. 24. 01:34
1/9 A kérdező kommentje:
+
Diana
Dr. Mundo
2012. szept. 24. 01:36
2/9 anonim válasza:
nemtudom , de neten 7000forintért hirdetnek olyan fullos accot ami televan skinel
SZal 3-6k körül , persze nem vagyok árbecslő
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. szept. 24. 03:13
4/9 wasdevilol válasza:
10 alatt nem adnám el a helyedben
6/9 anonim válasza:
Nem ér semmit sem. Ennél több skint kilehet hozni free RP-ből... Én sose fizettem RP-ért és van 12 skinem, 6 fullos rune page-em és 85 championom.
7/9 anonim válasza:
Bocsánat hogy nem a kérdésre válaszolok.De az előttem szólóhoz:Ha ennyi mindened van akkor vagy nincs életed vagy minimum 1 éve játszol napi 3-4 órát
8/9 anonim válasza:
Bocs, hogy nem a témához szólok hozzá, de akkor kezdtem, mikor a lol elindult. :) ez kb 3 éve, azt hiszem mindennek fejébe túlzás lenne azt kijelenteni, hogy nincs életem.
9/9 anonim válasza:
6. válaszoló vagyok. Ha valakinek mégis kell az accom, akkor írjon privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!