Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Használtam a testingCheatsenab...

Használtam a testingCheatsenabled true csalás kodot és ajátékom miután betöltödik egyből lefagy és a laptopomat is ki kell kapcsolni! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2012. szept. 23. 12:09
 1/6 Lunala ***** válasza:
Mikor újra elindítod a játékot, a kód már nem lesz érvényben, így ha újra lefagy, az nem a kód miatt van. Vagy hibás a játék(ez esetben töröld le, majd rakd fel újra), vagy valamelyik egyedi tartalom okozza a hibát, vagy pedig a géped nem bírja el a játékot.
2012. szept. 23. 13:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget és szerinted birja a laptopom a játékot?

Tipusa: Acer aspire 5755G

2012. szept. 23. 14:02
 3/6 Lunala ***** válasza:

A legkönnyebb, ha itt megnézed: www.systemrequirementslab.com/

:)

2012. szept. 23. 14:49
 4/6 A kérdező kommentje:
valaki még tud vmit?
2012. szept. 23. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:
44%

Mivel az a sims3 legnagyobb csaláskódja, ami tönkre is teheti a géped, gondolom ezért fagy le mindig. :\

Ez ellen nem tudsz sok mindent tenni, egyszerűen nem bírja a géped. :s

2012. szept. 25. 17:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Mivel ez nem rendes csaláskód, hanem a készítők által használt hibakereső kód, ezért okozhat lefagyást. Itt is írja: [link] És igen, okozhat lefagyást. Szerintem ne használd többet.
2012. nov. 22. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!