Runescape-ban egy free accal hogyan éri meg pénzt keresni?
-előző vagyok -
mármint az itemeket amiket keresel, vagy bányássz
első vagyok :)
én favágással kezdtem, majd bányászás.
ha gondolod privibe leírom az elérhetőségeimet és segítek.
A csirke jó ötlet, mert memberben a summoninghoz igen fontos. Szerintem a horgászás meg a bányászás jó a memberben, bányászás főként magasabb szinteken, 80 fölött már gyorsan szedsz coalt. De vághatsz oakot is, mert az meg construction skillhez kell memberben. Vagy ha magas a woodcuttingod, akkor yewt is vághatsz, de az általában tele van.
Úgyhogy Fishing, Mining és Woodcuttingot érdemes leginkább fejleszteni. Vagy ha van kb 2M gp-d, akkor kezdj hozzá az ún. "flipping"-hez. Youtube-on találsz egy csomó videót róla, nézz meg néhányat, ne kezdj hozzá egyből. Én flippinggel kerestem 15M-t 1 hónap alatt úgy, hogy alig foglalkoztam vele (7M-ról kezdtem).
elírtam.
"Szerintem a horgászás meg a bányászás jó a memberben"
helyett
"Szerintem a horgászás meg a bányászás jó a freeben"
"Runescape-ban egy free accal hogyan éri meg pénzt keresni?"
Pénzt keresni mindenhogyan megéri. :D Viccet félretéve szénbányászattal, vagy tiszafa (Yew tree) vágással keress meg egy párszázezret, utána a Grand Exchange-en, és a környékén üzletelj. Csak alap dolgok. Megveszed olcsón, eladod drágán. Flipping: yewet veszel normál ár alatt pár arannyal, és eladod normál áron (előtte tesztelgetheted az árakat kereslet/kínálat-ingadozás miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!