Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Arma3 -> gépfejlesztés (? )

Arma3 -> gépfejlesztés (? )

Figyelt kérdés

Valamikor év végén-év elején szeretnék gépet fejleszteni, elsősorban az arma3 miatt(amúgy is időszerű lenne, de így érezhető, hogy egy komolyabb összeget tervezek ráfordítani.) Nem találtam konkrét gépigényt, és már egy ideje nem figyelem az újabb játékok igényeit, ezért szeretnék egy kis segítséget kérni. Milyen vasat lenne érdemes alá tolni szerintetek, 1080p s, élvezhető futtatáshoz?

Na meg várható valami komolyabb megjelenés cpu\gpu fronton, amire esetleg majd érdemes lehet várni még 1-2 hónapot(az még belefér, nem sietek sehová), vagy teljesen jó a december-január?

2012. szept. 21. 06:16
 1/4 A kérdező kommentje:

..ezt találtam, de nem tűnik túl meggyőzőnek, inkább minimum, mint optimális(a 4 magos proci ennek ellent mond - legalábbis gondolom, erős túlzásnak tűnik -, viszont a 2gb ram röhejesen kevés lenne ajánlottnak)

[link]

Az meg kimaradt a leírásból, hogy mindent cserélni szeretnék, alaplap-proci-vga-ram-táp.

2012. szept. 21. 06:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a mimium gép a maximum beállításokhoz az ilyenekből állna: Hat magos proci (pl. AMD FX-6300), normálisabb 2GB-os videókártya (pl. HD 7850), 8GB DDR3-as RAM (1333MHz). De szerintem, ha van egy kicsivel több pénzed, akkor 8 magos proci alatt ne állj meg, meg pl. a Max Payne 3-hoz ajánlottban ott van 16GB DDR3 RAM. Amit hirtelenjében összeállítottam itt neked, azzal is nagyon sokáig mindent maxon tudsz játszani, csak nem tudom pontosan, mennyit szánnál rá.
2012. szept. 21. 07:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Az abszolút felső határ 400-450 körül van, de ha nem muszáj, akkor azért nem mennék fel ilyen magasra.. Elég hosszú távra tervezek vele, 3-4 évig nem szeretnék semmilyen belső alkatrészt cserélni, maximum perifériákat, azért ilyen magas a keret rá(az nyilvánvaló, hogy egy most vásárolt high end gépen nem fog ultrára rakva vígan hasítani a 3-4 év múlva megjelenő crysis 15, de ez nem is célom a géppel, csak hogy akkor se kelljen majd attól parázni, hogy valami élvezhetetlenül fut.)

A vga amit írtál nekem kicsit gyengusnak tűnik(figyelembe véve,hogy hosszú távra tervezek), de annyira nem vagyok képben amd fronton, lehet, hogy hülyeséget írtam.

2012. szept. 22. 05:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Annyiért tényleg gyenge az a kártya, de szerintem ha AMD-s procit veszel, akkor AMD-s kártyát is, mert azok azért jobban szeretik egymást. Prociból meg azért gondoltam AMD-set, mert abból az FX-8170 tartja most a csúcsot (azt hiszem magonként 9,valamennyiGHz-re húzták fel, de a pontos szám nem biztos). Szerintem annyiba még belefér a Radeon HD 7990, de nem tudom mikorra adják ki. Ha addig nem adják ki, akkor vagy a 7970, vagy a 6990-et ajánlom (a 6990 a legerősebb 2 magos, a 7970 a legerősebb 1 magos) meg 32GB RAM.

Amit 1.-nek írtam az a mimimum, tehát azzal pl. az ARMA 3 maximumon menne, de ha megteheted, akkor persze, ezek a neked valók :)

2012. szept. 23. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!