Lehet-e kövér barbie-t kapni valahol?
a kérdés mennyire kövér.
mert ugye ne azt súlykoljuk a gyerekbe hogy de jó hogy kövér vagy , egyél még egy kicsit kövér barbi is tömi magát. inkább mondjuk nézd a barbi biciglizik, meg lovagol meg sokat mozog és azért olyan vékony, meg nem is lóg a csoki a szájában, eszik rendesen zöldséget.
de ha mondjuk eltúlzod és nem is annyira kövér a gyerek akkor meg azt kell megértetni vele hogy ö nem kövér, és nem jó az sem ha valaki csont sovány.
nincs kövér barbi.
terhes csak volt, de a keresztényi amerika annyira felháborodott, hogy visszavonták.
Szerintem is jó lenne, ha a kislány ennyi idősen nem lenne túlsúlyos, mert most még ezt meg lehet állítani. Az viszont szerintem egyszerűen felháborító, hogy mindenhol azt a modellt látják ma a kislányok (és a nagyok is), hogy csak a tökéletes alak a jó, és aki másmilyen, az nem lehet sikeres. Amúgy olyan alakú nő, mint Barbie nem létezik. Biológiailag lehetetlen. És mellesleg az is tök gáz, hogy bevonták a terhes Barbie-t a bigott katolikusok.
Szerintem azért mégis az lenne a legjobb, hogyha megszerettetnéd vele a mozgást és nem kapna sok cukrot, csokit, ilyesmit, ne hízlald. Mesélj neki olyan meséket, amikben duci gyerekek vannak akiknek van akaraterejük lefogyni.
hát kövéret még nem láttam csak terheset
nekünk is az van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!