Tudtok ilyen játékot mondani?
Figyelt kérdés
Olyan játékot szeretnék ami a Római vagy az ókorban játszódik pc-re. Olyan mint pl: star wars battlefront-2 tehát amibe én választhatom hogy kivel akarok lenni. mondjuk egy romai légionárussal.2012. szept. 20. 09:14
1/5 anonim válasza:
Hát tudod, nem tudom, hogy ez a játék megfelel e, mert a középkorban játszódik, és kiválaszthatod, hohy Rómaival, Wikingekkel, és még sok másokkal is lehetsz. Ez a játék az
Age of Empires
2/5 A kérdező kommentje:
de ez stratégiai ismerem olyat keresek ami olyan mint a battlefront
2012. szept. 20. 13:22
3/5 anonim válasza:
Hát ugyan főleg stratégia, de át tudsz váltani játéközben a hősödre rise and fall civ. at war.
4/5 A kérdező kommentje:
Igazad van de akkor nincs olyan amit szeretnék?
2012. szept. 20. 15:04
5/5 syn. válasza:
A tiédhez hasonlót nem találtam, de Ha magával ragadt a római kor, akkor tegyél egy próbát a Ryse: Son of rome-al , vagy a Mount and Blade Warbandhez szedj le egy római modot! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!