Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Left 4 Dead-en hogy kell...

Left 4 Dead-en hogy kell multizni?

Figyelt kérdés
Az Xfire-n keresek egy szerót ami nincs tele és nem üres.Ezután rámek hogy Játék indítása és mindig előhozza a Steam-et és a játék nem indul el.Mit csináljak?
2009. aug. 1. 01:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem eredeti a játékod ugye? Mert akkor mindenféle beállítást kell elvégezni, meg patchelni... nekem nem sikerült de annyira nem stresszeltem le magam...
2009. aug. 2. 14:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen.Ah.Értem és nem tod hogy milyen beállításokat kell elvégezni?
2009. aug. 2. 15:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen vagyis nem eredeti.És naon szeretnék rajtamultizni csak nem tom hogy milyen beállításokat kell rajta elvégezni.pls help!!
2009. aug. 2. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Javaslom, hogy nézelődj a magyar rajongói, vagy klán oldalakon, pl: [link]
2009. aug. 3. 14:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Ömmm....de ezen eredetit használnak és szoktak lenni warezesek is de akkor kitör a háború a warezesek és az eredetimk ellen.
2009. aug. 7. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet nem eredetivel multizni vagyis én nem tudok róla :S
2009. okt. 5. 19:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát igaz ami igaz.De nem baj!Megvettem eredetiben és nagyon kafa:D
2009. okt. 6. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:
lol ti hulyek vagytok kommentelok figy ha letoltotted volna garenat ami 10 mb azon keresztul tudtal volna multizni es nem is kell patchelni csak le kell startozni nah mind1 te tudod de en a helyedbe mar a 2 ot vennem meg nem az 1 et
2009. dec. 19. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!