Nektek tetszik a Sims 3 természetfeletti erők?
A barátnőmnek folyamatosan venni kell a kiegészítőket hozzá mert annyira imádja a játékot. Engem eddig egyáltalán nem kötött le a Sims 3(Se az 1,2) de ez a természetfeletti erők nagyon lenyűgözött :D Azt hiszem a fél szombatomat a Sims 3 előtt fogom tölteni :D Nektek is tetszik a természetfeletti erők? Szerintem ez az eddigi legötletesebb kieg.
20/F
Meg 1 hónap múlva az évszakok is meg fog jelenni:
Én nekem bejön (ajándékba kaptam, én biztos nem vettem volna meg). Jó pofa dolgok vannak benne, de ha azt nézzük, hogy sims 3 életszimulációs játék, akkor nem igazán tesz hozzá semmi érdemlegeset a kiegészítő a játékhoz.
Tudsz vérfarkast, tündért, szellemet, boszorkányt és vámpírt csinálni. Van pár új frizura és ruha hozzá. Na és persze egy új város. Mint írtam nekem bejön, de mivel, én azért szeretem ezt a játékot mert a lényege az életszimulálás, ezért nem vettem volna meg, mert feleslegesnek tartom!
Na az évszakokat már előre meg is rendeltem! (:
20/L
Nekem nagyon bejött, amióta megvan, csak azzal játszok kb éjjel-nappal. :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!