Mass effect játékokban ha mondjuk meghal az egyik társam és gyorsan kilépek, majd visszatöltöm az automentést (a legutóbbit) és újracsinálom, akkor még van esélyem megmenteni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 17:54
1/3 anonim válasza:
Biztos. De ha megölöd az összes ellenséget az adott szakaszon, felkelnek maguktól. Meg később lesz olyan képességed, ha már spectre vagy, hogy fel tudod őket éleszteni. Nem egy nagy tragédia, ha elhullanak.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi, de én arra gondoltam, hogy amikor a történetben a döntéseink alapján halnak meg pl. egy átvezetőben.. :) ha betöltök egy korábbi állást és más döntést hozok, akkor meg tudom menteni őket??
2012. szept. 19. 16:15
3/3 anonim válasza:
Jaaaa, igen, tudsz máshogy dönteni, persze. Ezt meg majd a 2. és 3. részre is tovább tudod vinni, ezért érdemesebb több karakterrel kijátszani, különböző döntésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!