Ha profi vagy Counter-Strike téren akkor légyszi segits! (böv. Lennt)?
azért segíts,mert kezdő vagyok és nem értem mi az hogy pingm,meg klán,meg kempel, ilyenek..mindent írjatok le amit tudtok légyszi!
meg mit állítsak be hogy amikor lövök akkor ne legyen lagg..hol mi legyen beállítva ? mert én már múltkor feltettem a csét de akkor még nem volt lagg pedig több cucc volt a gépemen most megint feltettem és lagg van amikor lőni akarok meg amikor lőnek,meg mit csináljak ha magas a pingem? mindent íírjj le kérlek ..mert tetszik a játék!köszönöm
Szóval volt néhány baromság miszerint a lagg csak a net-től függ..... téves!! a gépedtől is függ meg hogy milyen háttérprogram fut közben. A ping az internet kapcsolódási sebességed. Minél kisebb annál jobb, ám lehet kicsi a pinged ha a géped gyenge.
Kemp: Terrornak bomba lerakós mapon(de_) tilos, csak ct kempelhet, túszmentősön a T kempelhet ct ne(cs_) amúgy nincs meghatározva hogy te mit csinálsz egy adott mapon belül.
beállítások a konzolba ami segíthet:
rate 25000
cl_dlmax 101
cl_updaterate 101
ezeket írd be nullás gomb megnyomásával :)
kérdésed van vegyél fel msn: kicsivagynagy@hotmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!