Guild wars 2 fullos térkép?
Figyelt kérdés
Hello!
Az volna a gondom, hogy nem tudom kimaxolni a térképet a GUild wars 2ben.
A régiók teljesen készek (90%), World vs World teljesítés alatt, viszont mikor kész voltam a megyékkel, 44 vista hiányzott, amiből 40et WvW ad, szóval hibádzik 4 vista, 3 waypont meg pár poi, ezeket hol tudom felfedezni?
Voltam pár dungeonban is, viszont az ott felszedett waypointokat meg poi-kat nem adja be a világ térképbe, szóval szerintem ez kihúzható.
Minden segítséget köszönök.
2012. szept. 17. 00:55
1/4 anonim válasza:
Ha megvan a 100%os felfedezés csak akkor kapod meg ha jól tudom .
2/4 A kérdező kommentje:
látom nem értetted a kérdést, pont azt a 4 vistát 3 waypointot stb keresem, hogy megkapjam a 100%os térképet.
WvW illetve a megyék már megvannak, de még mindig hiányzik pár pont és kezd nagyon idegesíteni... Dungeon nem ad semmit, szóval fogalmam sincs hol keressem...
2012. szept. 17. 04:41
3/4 anonim válasza:
Bocs , nemigazán tudom csak tipp volt , este megkérdezem a haverom ő jáccik ott , énis akarok csak 18.áig nem kapni :D
4/4 A kérdező kommentje:
mindegy, megtlaáltam, Malchor's Leap megye kimaradt, a fenébe
2012. szept. 17. 05:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!