Fülöp krisztián kérdése:
A GTA San Andreas-ban hogy lehet drogozni?
Figyelt kérdés
Üdv,úgy gondolom mint pl.:amikor egy drogdíler beszél velem,akkor lehet tőle venni drogot ?Vagy hogyan lehet inni,cigizni?? A válaszokat előre is köszönöm !!!2012. szept. 16. 12:16
2/11 anonim válasza:
Jesszusom!!!!! Milyen játékok vannak???!!!! Minek akarsz drogozni a GTA-ban????Gáz!
3/11 anonim válasza:
Az aggódó anyukák ne a videojátékok mellőzzék a Játékok kategóriát...
4/11 A kérdező kommentje:
Picikét gyakorolni kéne fogalmazásból.Mert amit te ide leírtál a fele olyan módon megfogalmazott hogy egyszerűen ha tanár lennék,akkor sem érteném meg hogy mi a franc bajod van.Különben meg,nem az volt a kérdésem hogy mi a véleményetek erről a kérdésemről,hanem hogy lehet,nem lehet,vagy ha netán lehet,hogyan lehet.
2012. szept. 16. 20:28
5/11 anonim válasza:
Én a 2. válaszolónak írtam,és siettem azért lett olyan a vége amilyen...egyébként igazán belerakhatnák hogy lehessen szerkeszteni a mondatot miután "elküldtük válaszként" -.-
6/11 A kérdező kommentje:
Jah,értem...Ez esetben bocsi...
2012. szept. 22. 09:38
7/11 anonim válasza:
Bocs ha nem aktuális már ,de....igy kell drogozni a san andreasban www.gtagarage.com/mods/show.php?id=2023 Ha letöltöd ezt a módot akkor a játékban drog dillerek lesznek és tölük piát,heroint,lsd-t és mindent mi szem-szájnak ingere vehetsz. :D Még nem probáltam ki ,de majd kiprobálom én is :)
8/11 A kérdező kommentje:
7. Válaszoló,Köszönöm hogy vannak normális emberek,akik nem csak leállnak a másikkal vitatkozni és még a normális választ is megadják! KÖSZI!!!
2012. okt. 28. 09:17
9/11 A kérdező kommentje:
Egy gondom van...Nem tudok modozni..xD
2012. okt. 28. 09:45
10/11 Hollo_Peter válasza:
google a barátod GTA sA modinstaller és kész :D!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!