Mellik ez a játék?
Figyelt kérdés
Nagyon régen játszottam már (kb 4 éves voltam,most 12),és nem annyira emlékszem rá.Havas táj,volt egy nő(vagy férfi) és egy medvebocs.Mászkálós játék volt.Lehetett benne házakat találni,bele költözni.Nem nagyon emlékszek rá.
Remélem valaki esetleg tudja,hogy mire gondoltam.Előre is köszönöm.
2012. szept. 15. 16:05
3/6 A kérdező kommentje:
Nem Minecraft.A Minecraft-tal most is játszok. :) Ki volt dolgozva a grafikája.
2012. szept. 15. 16:16
4/6 anonim válasza:
Bocs kölyök de a minecraftnak is ki van dolgozva a grafikája.Ez Májnkráft ezt ilyenre tervezték és ilyennek is készítették
5/6 A kérdező kommentje:
Hát én úgy értem,hogy abban a játékban nem volt minden kocka,és nem arra céloztam,hogy a Minecraftnak rossz a grafikája.Ennek a játéknak olyan volt a grafikája,mint pl a sims3-nak.
2012. szept. 15. 20:53
6/6 A kérdező kommentje:
Különben miért kötsz belém?Kérdésre nem tudod a választ,akkor ne válaszolj.
2012. szept. 15. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!