Szerintetek melyik a jobb pc játék X-Men Origins - Wolverine vagy Batman Arkham Asylum?
Figyelt kérdés
Figyelem kívül hagyva a bugokat amelyből az x-men be jutót bőven.2012. szept. 12. 15:35
2/10 A kérdező kommentje:
Ha lehet akkor indokot is légyszíves írjatok
2012. szept. 12. 16:33
3/10 anonim válasza:
Pl jó sztori, irányítás. A másikkal ellentétben van benne feliratozás és ebből adódoan értelmes magyarítás.
4/10 anonim válasza:
Mindkettő jó játék, de a Batman-t sokkal jobban össze rakták mint a Farkast. Az Aslyum-nak valami iszonyatosan jól eltalált atmoszférája volt, minden percét élveztem, nem unatkoztam egy ültő helyemben végig játszottam annyira lebilincselt. Jó volt sztori, jók voltak a karakterek, a grafika dizájnja, az irányítást totálisan eltalálták. A Farkas irányítása eléggé kaotikus lett, nem vagyok én polip... plusz a sztori is sántított itt ott (bár egy easter eggen behaltam XD az tetszett) A grafikája annak is jó, de két hét alatt sem játszottam végig, pár óra alatt meguntam a folyamatos öldöklést. Batman nálam 5/5, Farkas 5/3.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát ja Batmanbe is az volt a jó hogy voltak olyan részek ahol darálni kellet az ellenfelet és volt amikor megkelet tervezni az egészet pl fegyveres raboknál és persze a honosítás Asylum teljesen magyar (feliratózásra gondolok)míg az x-mennél csak a menü meghogy mit kell nyomni meg betöltésnél az érdekeségek és ennyi.A Batman.Arkham.City-be is csak az volt a bajom hogy honosítás az átvezető videókra nem volt amúgy az is egy jó játék....
2012. szept. 12. 18:15
6/10 anonim válasza:
Nem vólt jó? Ja mer esetleg black boxos toltad? A 10 gb alatti verziókakkal nem megy az átvezető fordítás sajna.
7/10 A kérdező kommentje:
Miért ha letöltök egy olyat ami több mint tíz giga akkor lesz a videókon is felírat ezt nem értem mitől lenne?
2012. szept. 12. 19:41
8/10 anonim válasza:
Nekem eredetiben van meg a farkas (gamestaros) és angol, de én angolul szeretem a játékokat :) A batmant is angolul játszottam.
9/10 A kérdező kommentje:
Hát valószínüleg azért mert tudsz angolul.....
2012. szept. 13. 10:41
10/10 anonim válasza:
Batman arkham jobb harcrendszer,sztori, a lopakodás, a rejtett cuccok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!