Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tomb Raider Underwerdorld:mit...

Tomb Raider Underwerdorld:mit csinált az akinek ezt a irta ki?

Figyelt kérdés

feltelepitettem.elis indult,de mikor választani kell ezekből :"casual explorer , tomb raider, master survivalist" és választok akkor az utána köv. képet(mikor forog az a nagy karika szerü vmi) azt kb 2 percig látom aztán egyszerüen ujraindul a gép. egyszer meg ezt irta ki

a problem has occured with your display . your system may not have enough resources to run the game at selected settings. you can retry using the same settings or adjust them to lower settings. make sure you have the latest drivers for your video hardware, and try rebooting your system to help clear up issues.

Vkinek volt ilyen ? hogy "javitotta " meg ? mit tegyek?

2009. júl. 30. 10:33
 1/2 anonim ***** válasza:
nem elég jó a géped a játékhoz.Vedd lejjebb a grafikai beállításokat,vagy frissítsd a driverét a videókártyádnak
2009. júl. 30. 11:37
 2/2 A kérdező kommentje:
már mindent levettem a minimumra...:S egyszer elisindult de úgy akadozott hogy képtelenség lett volna játszani vele :s.hogy kell frissiteni ?
2009. júl. 30. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!