Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 2moons Global Dekaron-nal...

2moons Global Dekaron-nal játszom de 1 magyar emberrel sem taliztam. Magyar szervere van ennekm a játéknak? Amm. Egy horgászós szigeten ragadtam. Valaki segitene nekem h hogy kell onnan kijutni? LV66-os karim ragadt a szigeten :' (

Figyelt kérdés
2moons Global Dekaron (MMORPG)

2012. szept. 11. 14:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nemtudom , régen ez volt az első mmorpg amivel jőácotam xd
2012. szept. 19. 15:49
 12/21 A kérdező kommentje:

amúgy a "Global Dekaron"-t a mai napig fejlesztik.

ezért nem hiszem hogy bukott lenne.

gondolj bele PLEASE.

ha bukott lenne akkor miért nem haggyák a francba?

miért fejlesztik?

miért tartják még mindig fent?

vajon miért akarnak e-játékbol még mindig Heti/40-50Ezer FT-ot kaszálni?

én azt mondom hogy igen csak nem bukott játék.

emellett 2012.8.2.-án kezdtem ezzel a verzióval játszani.

a verziója akkor még csak 60.8 körül volt.

ma már 67.2-3 vagy többnél tart már.

érted testvér?

ezen elgondolkoztál már?

(a Verziót nem tudom pontosan ezért ne vedd 100-asra. annyit viszont tudok hogy 1hónap alatt több mint 3.kerek egész verziot fejlesztettek rajta.)

a külömbséget nem tudom tapasztalni vagy nem látom.

de annyit már észrevettem hogy azokat a harcosokat és valamiféle gyikokat egyrendszerbe tették át.

ahogy most mondtam lehet h nem volt érthetö de remélem érted a lényeget. :)

2012. szept. 19. 17:57
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

melyik szerveren vagy? Nekem pont az a bajom, hogy fullon van magyarokkal... Én inkább titkolom, hogy magyar vagyok lol

Amúgy ne foglalkozz az ilyen hülyeségekkel, hogy régi bukott MMO... 2007 ősze körül indult a játék, azóta játszom, kb. 2007 decembere óta a játék mindenkori fórumán már temetik, hogy szar az egész, "going downhill", már senki nem játszik vele, jövőre már bezár, tönkre meg stb. És jé, öt évvel később is még mindig működik.

Esetleg írj a fórumra, hogy magyarokat keresel.

Mindettől függetlenül az ingyenes játékok a fizetősökhöz képest úgy szarok, ahogy vannak. Gondolj bele kérdező, a GW-t egyszer megveszed és kész. Jó esetleg kiegészítőket kell venni később. Vagy fogsz egy RIFTet ilyesmit, és havi 13 euróért, ami kb. egy mozizás ára a segged ki van nyalva, annyi content van, hogy azt se tudod mit csinálj stb. Ezzel szemben az ingyenesek supportja többnyire szar, és az isten pénzét is rá kell költened, ha valahova jutni akarsz. De, ha csak nem vagy nagyon eleresztve, akkor mindig hátrányban leszel, pl. én a dekában ismerek olyan arcot, aki havonta annyit költ a játékra, mint amennyit kb. a szüleid együtt keresnek. Na ilyenekkel kell egy "ingyenes" játékban versenyezni.

Ellenben egy fizetősben hiába van fekete piac, annyira mégsem kiélezettek ezek a különbségek.

2012. okt. 30. 14:06
 14/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, azért azt, hogy amióta játszol mekkorát fejlesztettek rajta, nehogy bevedd már. ezek a számok semmit sem jelentenek.

Amikor új action-t kap a játék (na az dekaron mércével KIBA.OTT nagy fejlesztés) az is vicc egy fizetőshöz képest. De ez nem csak a dekaronra igaz, hanem az összes ingyenesre.

Pl. ott a RIFT most jön az expansion, meg háromszorozzák a világ méretét, új soulok új faszom tudja mik, másfél éves a játék, a dekaronnak az indulása óta nem sikerült annyit fejldődni, mint a RIFTnek ennyi idő alatt, sőt, ott nagyon gyakran vannak tényleg komoly patchek, én olyankor mindig röhögök, hogy jézus, még csak nem is hívják expansionnek és több dolog jött vele, mint a dekaron utolsó három Action-jével...

2012. okt. 30. 14:11
 15/21 anonim ***** válasza:
Összesen! :D
2012. okt. 30. 14:12
 16/21 anonim ***** válasza:
49%

Igen , ingyenes játéékokban nemfognak fejleszteni annyit :D

Talán a GW2 az egyetlen kívétel , mert ahogy hallotam 2hónap alatt baromi sok player van.

2012. okt. 30. 15:32
 17/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk a GW sem ingyenes, ha úgy nézed meg kell venni, amit se megvenni nem kell, se havidíja sincsen azt tényleg elég fapados, bár annak is van szépsége. :D
2012. okt. 30. 16:05
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is dekaronozok örömmel segítek, ha még nem hagytad abba... bár ha abba hagytad akkor is visszatérhetsz.

amúgy a nexon megvette ÉS SOKKAL JOBB LETT MINT VOLT,

régen nagyon nagy szar volt, mostmár király. komolyan.

régen a játékosok egy harmada hacker/bot volt.

MOST SEMMI

új kasztok, lehet választani fiú/lány közül nem úgy mint régen, sokkal több és jobb event, és a legjobb...ROHADT GYORS LETT A FEJLŐDÉS! régebben azért is volt annyi hacker mert egyszerűen lehetetlen volt egy idő után fejlődni. most hipp-hopp megvan a szárnyad is már meg minden. 1000000000000x jobb mióta új kézben van. (mellesleg a letöltés és patch is kb 10 perc volt nálam)

még vmit kihagytam: az action-ok is kb 5x olyan gyorsan jönnek be úgyhogy nem sokkal leszünk lemaradva a legújabbtól

(am qva sexy a half bagi >.<)

2012. dec. 30. 01:51
 19/21 anonim ***** válasza:
gw2 megveszed és 2 hónap mulva hozzá se nyúlsz.. én is úgy jártam az a legrosszab hogy ott a magyarok és a külföldiek is bunkók, amugy a dekaron addig volt jó mig nem került a nexon kezébe
2013. febr. 24. 17:54
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Pont azóta jó, hogy a nexon kezében van.

Ha a cash shop cuccokkal van bajod, akkor elárulom a koreaiak méginkább bele vannak szédülve a cash shopba ezt nem a nexon találja ki, senki sem akadályoz meg téged se, hogy használd és a fizető játékosok tartják életben a játékot.

Ha az IB miatt sírnál vagy ilyesmi miatt, akkor ahhoz a nexonnak semmi köze, sírjál a koreaiaknak, ők fejlesztik a játékot. Kb. mintha a kisboltosnak sírnál, hogy neked nem tetszik a coca cola üvegének formája. Semmi köze hozzá.

Az account feltörések sem a nexon alatt kezdődtek, az mindig is volt, engem a kezdetek óta 4x fosztottak ki, ebből egyszer SEM a nexon alatt és azelőtt sem azért, mert gyökér vagyok, még a saját anyámmal sem osztanám meg az accountomat.

Ellenben folyton vannak eventek, agyon vannak kényeztetve az emberek cash shopos dolgokat vágnak hozzád csak azért, mert mindennap felveszed a húsvéti tojást, kupont stb.

Cash shopban folyton akció van mindenfélére, hallgattak arra is, hogy vissza a perma costume-öt.

A dupe problémák sem a nexon alatt kezdődtek, de évek óta megy a sírás rívás, hogy tegyenek valamit a mindenkori futtatók. Ők bevállalták, tettek.

A térképek élvezhetőek, vannak mobok (volt olyan időszak anno, mikor csak farmolással lehetett fejlődni, hogy még azzal se lehetett, mert minden szerveren a vac hackerek egyszerűen elvitték a mobokat és nem volt mit ölni)

Nincsenek csak spammer botok (anno a maze-ig tele volt minden botokkal, hacker botokkal, rendesen versenyezni kellett egy mobért) a spammer botokat is bekussoltatják sokszor és lehet a városban is beszélgetni stb.

Én a béta óta játszok és nem voltam még ilyen elégedett.

2013. ápr. 4. 06:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!