Van a neten egy "nyeremény játék" és ahhoz lenne kérdésem?
Figyelt kérdés
[link] itt a link a játékról és ha rendes nyereményt találok akkor az azonnal az enyém de van amikor semmit és van amikor "Citi forintot" és ha összegyűlik 15000 Citiforint azt lehet igényelni de én most ezt nem értem hogy most én ha igényelem kapok 15000 ft bankártyán? Vagy nekem valamire fizetni kell vagy mi??2012. szept. 9. 09:06
1/1 anonim válasza:
Nem olvasom el helyetted a szabályzatot/leírást, de ez valószínűleg olyan mint pl a smart pont. Tehát nem tényleges HUF-ot kapsz, ez egyértelmű. (Ill. írta is vhol, hogy partnereknél lehet beváltani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!