X-Men Origins - Wolverine pc játékhoz a magyarosítás segítség bővebben lent?
Figyelt kérdés
pc játékhoz a magyarosítást leszedtem feltelepítettem de csak a menü lett magyar (az átvezető videók, játék közben a beszéd semmi) megnéztem a játék menüjét de ott se tudom beállítani hogy egyáltalán legyen felírat.ha valaki leírná a megoldást azt megköszönném.2012. szept. 9. 00:31
1/6 anonim válasza:
Talán mer a játékban alapból sincs felirat? Megsugom nincs.
2/6 A kérdező kommentje:
Megsúgom,erre én is rájöttem és ezt le is írtam a kérdésben ha nem vetted volna észre mert el akartam kerülni az olyan kommenteket hogy a menübe nézted? ha valaki nem ismerte volna a játékot és kapásból rávágta volna ezt.azoknak a vállaszát vártam akik anno vagy mostanában játszótak a játékkal honosítva hogy náluk ment e játék közben a felírat vagy csak a menü volt magyar vagy esetleg én telepítettem fel rosszul,mert így a magyarosításnak nincs túl nagy értelme.#1 a vállasszód értelmetlen és fölösleges volt (megsúgom)......
2012. szept. 9. 21:40
3/6 anonim válasza:
Ja csak úgy mondom a magyarításhoz aszem a telepítöben is oda volt írva, hogy az átvezetők fordítását ne kérjétek aszem ez volt írva eből ki lehetett volna következtetni hogy az egész játékban nincs feliratozás. Ergo főlöslegesen kérdeztél. De mind1.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem fölöslegesen mivel megkaptam a választ rá.....amúgy a második kommentedel kellet volna kezdeni miszerint a telepítő varázslóban az volt írva hogy ne kérjétek az átvezetők fordítását...ebből azért rájöttem volna .Csak én késő este raktam fel ezt a játékot+a honosítást és valahogy nem volt kedvem bellemeni a részletekbe.Ergo az első válaszod értelmetlen és fölösleges volt a számomra te majom....
2012. szept. 10. 19:30
5/6 anonim válasza:
Na ismerősömnek igaza volt hogy itt ilyen nagyon okos emberek vannak. De nem kezdek vitát, veled inkább rádhagyom, legközelebb kérd meg a fordító csapatot hogy a telepítőben az emeljék ki neked jó érősen hátha akor elolvasod.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem vitatkozni akartam a hozzászólásaimmal csak az első kommentedet " Talán mer a játékban alapból sincs felirat? Megsugom nincs." szerintem gúnyosan degradálóan úgy fogalmaztad meg hogy számomra sértő volt a másik "nagyon okos emberek" hát ez inkább rád igaz mert te kezdtél el okoskodni én csak úgy kezdtem el válaszólni ahógy te elkezdted.....
2012. szept. 10. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!