A pokoli szomszédokban a 3 és a 4 el kapcsolatban nektek is van kritikátok?
Én próbáltam már megkeresni a 3-4-et, de nem kaptam sehol...
Viszont láttam, hogy sokaknak nem tetszik. Az első kettő szerintem is nagyon jó lett, érdekes, és nekem nagyon tetszik.
Leszedtem viszont valami Pokoli Szomszédok 5-öst, az borzasztóan rossz volt...szerintem.
Amúgy nem tudsz egy link-et, ahonnan meg tudnám szerezni a 3-4-et, mert kíváncsi vagyok arra is! :)
az a link ahonnan le tod tölteni a 3 at és a 4 et (én lengyelországban vagyok és ott vettem meg 10 PLN ért magyar Ft ben 600 Ft a 2 játék) TEHÁT AHONNAN LE TOD TÖLTENI : [link]
Mindegyiket külön kell és majd ha levan az összes akkor kicsomagolhatod WINRAR ral.
gondolom mert vagy pénz nem futott volna rá,vagy ha volt is,nem érte volna meg,mert nem lenne akkora világsiker,nem harangozták volna be annyira,mondjuk az e3-on is,hogy JÖN AZ ÚJ POKOLISZOMSZÉDOK!
Nekik csak az az érdekük,hogy pénz jöjjön.Az első kettő volt jó,nem elcseszett 3d grafikával...Hülye oroszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!