Skyrim segítség?
Figyelt kérdés
Vérfarkassá változtam, és amikor vissza lehetne változni, nemet mondtam. Később visszamentem, de akkor már nem lehetett (pedig később is lehet).2012. szept. 7. 17:54
1/4 anonim válasza:
Levágott boszi fej is kell hozzá!
2/4 A kérdező kommentje:
Van 5 is belőle, de úgy se megy.
2012. szept. 8. 11:31
3/4 anonim válasza:
Az igen én is későbbre halasztottam a kigyógyulást lehet hogy nekem sem fog sikerülni?Vagy a Dawnguard DLC miatt mert ott a Vámpír Lord kigyógyít a vérfarkas kórból.
4/4 Fishis válasza:
várjatok vele elvileg működnie kell ha van nálad varázslófej ha nem működik akkor az csak egy bug de ha a vámpír lord gyógyít ki az se baj mert akkor vámpír leszel.A vámpírságot el tudja venni egy varázsló morthalban de ahoz kell a küldetés amit úgy lehet megszerezni hogy kérdeződsköcc a kocsmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!