Hol tudok ilyeneket letölteni mincraft szerverre?
Figyelt kérdés
Pl. Olyanokat, hogy telkek vannak és nem nekem kell megépitgetni? tehát már szinte egy kész város van telkekkel ahová lehet épitgetni?
meg mi az a kod vagy valami letöltés amivel hatalmas házakat lehet csinálni, nem kézzel egyengént?????
és ha ilyet letöltök akkor hova kell tenni??
2012. szept. 7. 15:21
1/2 anonim válasza:
A kész várost egy mappal tudod megoldani, hogy berakod a mapot ami tetszik, és az lesz a map amit a szerver használ. Kód akkor van hatalmas házra, ha van WorldEdit. Ha van, akkor azzal tudsz egyszerűen építeni, és ezt a szerver plugins mappájába kell berakni. Már ha bukkitos. Ha nem az, akkor nem működik ez a módszer.
2/2 A kérdező kommentje:
tehát akkor mappot a szerver választ, nem én és nekem kell épiteni? nem értettem azt a részt pontosan bocsi :D
2012. szept. 7. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!