Encsi00801 kérdése:
Mit rontottam el a simsben?
Figyelt kérdés
az írja,hogy hibalépet fel az alkalmazás indítása köznem.Bővebb információ Naplóban olvasható.2012. szept. 7. 14:13
11/20 Lunala válasza:
Szia!
Esetleg megpróbálhatnál egy registry pucoló programot. Üzenetben elküldtem egy linket ahhoz, ami nekem van :)
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sikerült megcsinálni.
2013. aug. 8. 10:05
13/20 markio7906 válasza:
Szia! Én tudok egy más megoldást is! Nekem van egy olyan programom aminek az a neve hogy: RevoUninstaller az minden hátramaradt fájlt a programmal véglegesen törli! Program letöltése: [link]
14/20 anonim válasza:
Lunala tuti hogy nem fogok törölni 29db Simset!!!
15/20 Lunala válasza:
Akkor viszont sajnos nem tudom mit tudnál tenni. Ezt az egy módszert találtam. Ha viszont te találsz majd másik, működő megoldást, akkor írd meg kérlek ide, hogy legközelebb más is megtalálja :)
16/20 csita89 válasza:
Hali! Nekem olyan problémám van, hogy letörtem a sims-t mindent ennek az eljárásnak csináltam, és működött is, aztán telepítettem a kiegészítőket majd a nemzedékeknél valamit elrontottam, vissza csinálni nem lehetett ezért újra letöröltem, majd ugyan így belementem a regeditbe utána rákerestem a dolgoknak, de semmit nem találtam úgy voltam vele akkor mindent letörölt, erre újra rakom és ugyan ez a "naplós" hiba lép fel, ha frissítem. Ilyenkor mi lehet a probléma? Remélem tudsz segíteni mert 3 hete csak ezzel szenvedek :(
17/20 Lunala válasza:
Szia! :) Megpróbálhatnád esetleg, hogy manuálisan frissítesz a legfrissebb verzióra miután már mindent felraktál amit akartál. Ha úgy is ezt a hibát írja ki, írj nekem egy privátot és megpróbálok küldeni egy ilyen törlő programot, amivel elméletileg teljesen leszedheted a simset. (Nekem is megvan, bár a regedites verzióval sikerült megcsinálnom a sajátomat)
18/20 csita89 válasza:
Úgy is próbáltam már, hogy letöltöttem a frissítést és nem működött. Én a revo programmal törlöm le a sims-t talán ez a legjobb és úgy is rossz :(
19/20 Lunala válasza:
Akkor nagyon sajnálom, de sajnos nincs több ötletem :( Esetleg a hivatalos fórumon körülnézhetsz még, akár kérdezhetsz is, ha fenn vagy. Talán ők tudnak valami mást :)
20/20 anonim válasza:
Nekem ez nem vált be! Ugyan azt mutatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!