Valaki tud nekem mondani olyan szervert mint a tauri, de mégsem az?
Figyelt kérdés
Olyan szerver kellene,ami olyan mint a tauri,lehet külföldi is,és elérje a napi 1500 embert vagy a 2000-ret és ne legyen bugos mint a tauri.2012. szept. 6. 21:48
1/7 anonim válasza:
[link] itt elég igényes a lordaeron realm. (de a Katás realmok taurinál sokkalta rosszabbak)
2/7 A kérdező kommentje:
tehát most akkor ez jobb? Itt is vannak magyarok,és nem bugosak a questek?
2012. szept. 6. 22:13
4/7 A kérdező kommentje:
van még olyan,mint a tauri,de nem kell sokat várni? mert bosszantó, amugy alli vagy horda a jobb taurin
2012. szept. 6. 22:37
5/7 anonim válasza:
DPS-ként eredetin is sokat kell várni (1-10perc) ..
Amúgy szerintem a taurinál és a moltenél jobb tört szerót nem találtok , bár kitudja..
6/7 A kérdező kommentje:
de a tauri sima szerója meg bugos,tegnap 4 küldit cisnáltam,abbol 1 sem volt jó,meg maugy is ugy amielött játszottam ugy fél órával levolt álva a szerver
2012. szept. 7. 14:01
7/7 Ardna válasza:
minden tört szerver bugos te nagy tudású...és az is marad -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!