Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha angol nyelvű Sims 3 kiegész...

Ha angol nyelvű Sims 3 kiegészítőm van, de az alap játék magyar, akkor hogyan fog működni ha telepítem?

Figyelt kérdés
Van egy sims 3 kiegésztőm ami angol nyelvű, és van egy magyar nyelvű sims 3 alapjátékom, ami már fel van telepítve. Ha én telepítem az angol nyelvű sims 3 kiegészítőt, akkor magyar nyelvű lesz? Lehet egyáltalán telepíteni?

2012. szept. 6. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
A kiegészítő által hozzáadott új dolgok angolok maradnak, nem fordítódik le. Az alap játék magyar marad.
2012. szept. 6. 18:09
 2/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Szerintem tökéletesen fog működni, de angolul.
2012. szept. 7. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ugyanezt írtam le.
2012. szept. 7. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát semelyikőtöknek sincs igaza, angliából kaptam a kiegészitőimet és az alapjátékomat is. Mikor telepítem az alapjátékot akk magyarra kattintok és mostantól minden kiegészítő telepítése után nem ír nyelv választási lehetőségeket. Magyarán Pl. albán alapjáték-----albán kiegészítő,,,, magyar alapjáték------magyar kiegészítő,,,,, egyiptomi alapjáték------egyiptomi kiegészítő
2012. szept. 7. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Angol nyelvű kiegészítő szerintem nincs külön, többnyelvű van, amiben benne van a magyar is.
2012. szept. 7. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!