Battlefield 3 premium? Többi lent?
Nyár elején meg vettem a battlefield 3-at csak az alap játékot adták hozzá meg az online pass-t ( a multihoz szükséges kódot). Aktiváltam Nyár végére lejárt az XBOX LIVE ez nem is légyeges mert majd veszek újat. Nah de most kijött a Battlefield 3 premium editon ami magába foglalja a : A Battlefield 3 bővített kiadása az alapjáték mellett tartalmazza az összes már megjelent és majdani kiegészítő (Aftermath, Armore Kill, Back to Karkand, Close Quarters, End Game) eléréséhez szükséges Premium tagságot és pár multiplayer extrát is! És igazán most jön a kérdés ha én azt eladom ami nekem volt BF3 nem lesz meg az online pass se single dvd se a multi . Nah de ha én most meg veszem a PREMIUM EDITON-t akkor ahhoz ugye adják az 5 DLC-t alapjátékot meg az online pass .
1 kérdés : kell nekem aktiválni az új online pass-t vagy tolhatom a multit a régivel passal de az új dvd-vel ?
2 kérdés: meg marad-e a szintem a multiba ?
3 kérdés : a permium tagság mindegy hogy melyik pass van aktiválva és azt hogy kapom meg letöltőkódba mind az ötöt külön vagy egyben vagy hogy ?
4 kérdés : ha még van hogyan dlc ami még nem jött ki pl: BF 3 End Game az akkor automatikusan letöltődik a konzolra vagy hogy van is
Kérem Válaszoljatok Normálisan, ne írjatok hülyeséget és bocs hogy ilyen sokat írtam ! :D :)
Nekem pc re van meg, de feltételezem, hogy ugyanígy működik boxon is.
Beírod a premium kódját, ugyanúgy, ahogy egy dlc nél tennéd, és már meg is kaptad a premium tagságot(a dlc kkel, meg a többi kacattal együtt.) Valószínűleg a dobozban van egy bf3 kulcs, meg egy premium - nem tudom biztosan, én megjelenésekor vettem a bf3 at, meg a premiumot is, tehát két külön dobozban volt a cucc.)
A szintedet a bf3 accodhoz rendelik hozzá, nem a gépen van mentve - hacsak nem reggelsz új katonát, úgy megmarad a szinted.
1. Nem kell, de lehet, hogy csak egy kód lesz hozzá nem lesz külön a prémiumnak is kódja.
2. Ha ugyan azon a live fiókodon játszol akkor igen.
3. Egyszer aktiválod a prémiumot és onnantól kezdve minden prémium tartalom elérhető.
4. Magától semmi nem töltődik le, amikor megjelenik fent lesz live-on aztán onnan letöltheted.
Mi a fene értelme van eladni és megvenni újra?
Vedd meg külön a premiumot packot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!