Szerintetek melyik a legjobb: Call of Duty: Black Ops ; Battlefield 3 ; Call of Duty: Modern Warfare 3?
Én nemtudok dönteni, mert mindegyikben találtam hibát.:
-Black ops : túlságosan sok a profi játékos, csinálhatnának olyan szervert ami kezdőknek van, nekem PC-n akadozik amint meglőnek, vagy lőni kezdek valakit, a célzással vannak problémák, elég szögletes, nem lehet gördülékenyen irányítani, illetve a sniperekkel nem lehet quickscopozni.
-Battlefield 3: sebzésarány nagyon rossz, nehezen lehet megölni az ellenséget és ittsem a legjobb a célzás itt is akadozik, vagy hogy mondjam..
-Modern Warfare 3: különöseb bajom nincs vele, szokott akadozni néha-néha , meg könnyen lehet cheatelni benne.
szerinted hanyszor volt ez a kerdes felteve 1 ev alatt?
vegy jobb gepet es nem fog tobbe akadni
túlságosan sok a profi játékos, csinálhatnának olyan szervert ami kezdőknek van - QQ more
attól függ mire mész :)
Black Ops - Jó grafika, Jó élmény
Modern Warfare 3 - Hosszú Singleplayer, jó kidolgozás
Battlefield 3 - Sok map, rövid single, Sok szerver
lmg vel pont,hogy nehezebb ölni, csak pontozva megy oda a legtöbb lövedék ahova kell, emiatt nem sokra mész azzal, hogy tudnál darálni. Csak egy kis háttér info: g3 normalon 35öt sebez testlövés esetén, ha 20-25 méteren belül testre lősz, fejre 2 elég, és van benne 20 lőszer. Számold már ki, hogy az hány emberre elég.;)
Csak azt nem érti meg a sok codos, hogy 1, itt van szórása a fegyvereknek 2,suppression, ismerős a fogalom? 3, ha darálsz, akkor a lövések túlnyomó része nem oda megy, ahova célzol 4, itt visszarúgása is van a fegyvernek. Ha ezekkel mind tudsz számolni, na, akkor eleg 3-4 emberre egy tár, akármilyen fegyverből(pisztoly kivételével, de az nyilván pánikhelyzetekre van kitalálva.)
Használj m16 ot, azzal minden szerencsétlen ölni - de azért olvasd el az attachmentek leírását is, ne rakj rá azért hangtompítót, mert menő.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!