Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudok a Sims 3-ban...

Hogyan tudok a Sims 3-ban koncertet adni? Azt olvastam, hogy hívnak majd, de már több napja is dolgoznak bandában, de nem hívnak. Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés

azt írta, hogy hogy ha nem Bridgeportban lakok, akkor csináljak olyan helyet ahol lehet, csináltam, de akkor se ajánlják fel. Ja és 2. szinten vagyok (borravalókkal nehéz haladni :S)

Előre is köszi a segítséget :)

2012. szept. 4. 18:30
 1/4 anonim válasza:
A hoz hogy,koncertet adj magasabbnak kell lennie az éneklési szintednek olyan 5.szint felett.
2012. szept. 5. 14:59
 2/4 A kérdező kommentje:

ja, azt nem írtam, hogy nem énekelnek, hanem hangszeren játszanak. Mindkér emberem jártassága (gitár és dob) a 10. szinten van. Alakítottak bandát is, rajtuk kívül még 2 ember van. és a városházán is regisztrálták magukat egyéni vállalkozónak (banda).

De most akkor csak borravalókkal tudok haladni?

2012. szept. 5. 16:31
 3/4 pabiii válasza:

először is lennie kell olyan közösségi területnek ahol lehet. Nekem pl mindegyik levan rakva amit jelenleg letehettem: Karaoke-bár, Nyilvános Park színpaddal és Zártkörűen müködő nagy akármi :D ha van akkor:

Térképnézet-> van a közösségi felett egy fej rányomsz és bejelölöd, hogy meghallgatásra menni. Én most vagyook 8as szintű és már 5ös óta csinálom. Ha tetszett a tulajnak akkor visszahív egy megadott időpontba. Majd ha odamentél ajánlott 2 órával előbb elindulni. utánna katt színpadra berendezed-> majd vissza élő mód és már csinálja is magától az előadást. Ha eljön a koncert ideje vége, magától lezárja.

2012. szept. 12. 16:06
 4/4 A kérdező kommentje:

énekesnél működött ez, de nem tudom, akkor lehet hogy nincs pont olyan épületem? vagy csak a szint nem volt még elég. De már mindegy, már máshol dolgoznak :)

De köszönöm a választ! :)

2012. szept. 13. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!