Kiss Norbert-Lajos kérdése:
Na szoval mien procit vegyek ehez a konfighoz? 3gb ram Nvidia GeForce N210 1Gb Socket 775LGA alaplag: gigabyte ga945gzm
Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 20:45
1/3 anonim válasza:
Szentem egy intel i5-ös (bármelyik) mehet bele, akkor talán a hardverelemek egyszinten lesznek.
2/3 anonim válasza:
Szerintem tök fölösleges ebbe már venni , 775 socket régi , sokkal jobban járnál vennél újabb LGA-1155-ös foglalatut , és szerintem i5 is sok az a video kártya nem birja már fullba pl a bf3at szóval fölös az i5
3/3 A kérdező kommentje:
igen de nincs penzem uj alaplapra mert vettem konzolt es most kellene 1 proci es en nem akarok bf3 at jatszsani megvan konzolra
2012. szept. 4. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!