Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gates Of Andaron. A játékosoka...

Gates Of Andaron. A játékosokat kérdezhetném? (:

Figyelt kérdés
Csak annyit szeretnék tudni ,hogy melyik alegerősebb kaszt és az miylen faj legyyen..:D ?régen játszottam angyjából vágom őket de azért mégis előre is köszi.(:

2012. szept. 3. 18:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
Darkness , nem is vártam mást a 10évedtől . Hol lenne top játék a goa ?:D Remélem te se gondolod komolyan , magadat égeted.. küldtem a pm-et egy wow clón , amúgy nagyon nem érdekel a wow , szerintem is van nála jobb mmo , viszont az ilyen 10évesek nagy arca szokott idegesítteni , GoA meg marad ahol van , mmorpg alsókategóriájába xd ennyi.
2013. ápr. 20. 21:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Darkness, méghogy a GoA top játék? Ezen hangosan felnevettem, de tényleg :D Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?
2013. ápr. 21. 08:11
 13/16 anonim ***** válasza:
26%
Drágaságos utolsó 2 , ennyire véditek azt a WoW-ot? ennyire tudtok rajta játszani? mert amikor én próbáltam 8-10 évesekkel találkoztam csak azok tényleg pro-k voltak , tehát ha ennyire véditek nyílván azok vagytok ti is és akkor egyértelmű hogy ti vagytok a 10 éves taknyosok, másodszor azért mert elmondom a véleményem egy world of shit játékról akkor én 10 éves vagyok? inkább ti vagytok 10 évesek ha így látjátok az embereket.
2013. ápr. 21. 10:37
 14/16 anonim ***** válasza:
10 millió player átlag életkora 24.5 év , a tavalyi felmérés szerint ... szóval nemtudom mit magyarázol . Nem védem , csak utáloma 10éves fajtád ako csak károgni tud fórumon és értelmes válasza nincs , csak az alsóbbrendű játékodat élteted.
2013. ápr. 21. 11:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Darkness, szerintem a helyesírásod és a megnyilvánulási formád tükrözi az életkorod és a szellemi szinted. Bár őszintén szólva kétlem, hogy ezt a mondatot te értelmezni tudod.
2013. ápr. 21. 15:56
 16/16 anonim ***** válasza:

5#

Kedves 64-és 79%-os!

"a megnyilvánulási formád tükrözi az életkorod és a szellemi szinted"

Viszont sajnálattal közlöm, a ti megnyilvánulásotok sem sugall nagyobb érettségi szintet. Ha valóban megvagytok róla győződve, hogy a szóban forgó személy életkora nem haladja meg a 10-et, és ezért ti lenézitek őt (Mert ne is próbáljátok tagadni, ha pedig igen, akkor a saját érveteknek mentek fejjel.:)), akkor miért bonyolódtok vele vitába?

Valamint, ha tényleg magasabb szintet képviselnétek, nem vennétek a fáradságot arra, hogy nekiálljatok lehúzni egy játékot, amit ezek szerint ti nem, de a többi válaszoló szeret.

Csak egy kis információ: Attól, hogy megválogatjátok a szavaitokat, még nem lesztek okosabbak. ;)

Ezzel nem a GoA-t akarom védeni, sosem érdekelt mások véleménye, de engem ("az ilyen 10évesek nagy arca szokott idegesítteni" ) épp az ilyen Don Józsik szoktak idegesíteni, akik sík hülyék, de nagyba fitogtatják, hogy milyen pallérozottak.:)

Én ezzel le is zárom a mondandómat, ha valóban olyan sok a sütnivalótok ti is ezt teszitek. ;)

2013. ápr. 22. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!