Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha diablo 3-ban elérem a...

Ha diablo 3-ban elérem a 60-as szintet akkor mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

készülök áttérni a wowról a diablora, (csak mert a diablo nem havidíjas) de félek tőle hogy nem fogok tudni vele mit kezdeni miután elértem a 60-as szintet.

wowban vannak insták, meg pvp. de itt csak egy kis pvp-s arénát láttam és ennyi. mi van akkor ha 60-ra felvittem?

hallottam hogy az utána paragon szintek vannak, de az meg csak annyi hogy a statjaimat növelhetem vele nem? az úgy nem valami izgalmas dolog.:o

2012. szept. 1. 22:23
 1/8 anonim ***** válasza:

60 után jöhet a paragon lvl 100

továbblehet szinteződni lvl100ig, na az kemény lesz :D

2012. szept. 1. 23:29
 2/8 anonim ***** válasza:
ja igen a paragon szint az csak alapstatokat növeli meg ad +goldfindet meg magic findet.
2012. szept. 1. 23:30
 3/8 anonim ***** válasza:
pvp lesz csak a diablo nem mmorpg nem olyan hogy végtelenségig instázol.
2012. szept. 1. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:
vedd úgy hogy az egész diabló egy instában zajlik, ha meg van bankkártyád, akkor a legendary itemeket meg ilyeneket eladhatod jópénzért,
2012. szept. 1. 23:45
 5/8 A kérdező kommentje:
igen erre én is gondoltam :D hogy kb ugyan olyanok a küldetések mint a wowban az insták. a végén mindig van egy nagyobb boss.
2012. szept. 2. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:
kérem szépen ez a játék függöknek való
2012. szept. 10. 18:22
 7/8 A kérdező kommentje:
nem éppen. én pl nem vagyok függő.
2012. szept. 12. 20:47
 8/8 A kérdező kommentje:

el is értem, de azon kívül, hogy meg csinálhatom az inferno nehézséget, és szenvedhetek a paragonnal, nem sok célt látok :O

arról nem beszélve h pénzt még nem kereshetek vele mert még csak februárban töltöm be a 18-at.

pvp mikor lesz? az nagyon jó lenne.

diablo 2-ben volt pvp nem?

2012. szept. 19. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!