Ezt elmagyarázná valaki? (Team Fortress 2)
Figyelt kérdés
Bejött ugye az új játékmód, a Mann vs Machine. Ez teljesen jó, de 2 részre van bontva az egész, egyrészt van az a mód, ahol játszhatok az új játékmódban, de semmilyen jutalmat nem kapok érte, és van a Mann Up mód, ahol kapok, viszont ahhoz Tour of Duty Ticket szükséges, azt meg ugye pénzért kell venni... Hát lol, ezt most komolyan gondolták? Csak akkor játszhatok úgy, hogy kapjak is érte valamit, ha körönként veszek egy 1 eurós szelvényt?! Miafranc? Ezt most én értelmeztem félre, vagy tényleg ennyire k*csög módon oldották meg az egészet? Vagy a "rendes" mód, ahol nem kell fizetni, az is dob valamit, csak nem mindig? Mert ugye mi értelme úgy szenvedni 1 órát egy küldetéssel, hogy semmit sem kapok érte...?2012. szept. 1. 17:34
1/2 anonim válasza:
a megölt robotok dobnak pénzt és azzal a pénzel kell fizetni :) semmi átbaszás sincs a dologban, remélem tudtam segíteni :D (zöld kezecskét ha lehet =))
2/2 A kérdező kommentje:
Nem az uprage menüre gondoltam, az már akkor van, amikor beléptem 1 szerverre. De itt még szervert sem tudok választani, ahhoz hogy egyáltalán berakjon valahova a játék, ilyen eurós hülyeség kell... Coop play-nél a bal oldali Mann Up! módra gondolok. De azért adtam zöld kezet, a szándék a fontos.
2012. szept. 7. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!